Pojdi na glavno vsebino

Stanovanje na Župančičevi 23

Stanovanje na Župančičevi 23
Stanovanje na Župančičevi 23 Stanovanje na Župančičevi 23 Stanovanje na Župančičevi 23

Prikaz na zemljevidu

Štirisobno stanovanje je veliko 104,63 m2 in se nahaja v prvem nadstropju večstanovanjskega objekta v neposredni bližini starega mestnega jedra. Uporabna površina meri 84,64 m2. Dostop do stanovanja je po dvoramnem stopnišču. Stanovanje je zelo svetlo, saj je orientirano na vse štiri strani neba.

Stanovanje je bilo v letošnjem letu generalno prenovljeno in je še neopremljeno. Kopalnica je opremljena z novo sanitarno opremo.

Stene so zidane in ometane. Vrata so lesena. Okna so nova, iz PVC-ja, s termo izolacijsko dvojno zasteklitvijo. Stanovanje ima predprostor, kuhinjo z jedilnim kotom in dnevno sobo, zaprto ložo, hodnik, kopalnico s sanitarijami in tri sobe.

Ogrevanje je daljinsko, centralno z radiatorji. V stanovanje je pripeljana tudi plinska inštalacija. Višina prostorov je 2,40 m.

V kleti objekta stanovanju pripadajo tri shrambe. Višina kleti je 2,10 m.

Podatki iz zemljiške knjige

Stanovanje je vpisano v zemljiški knjigi pod identifikacijskim znakom 2122-216-8 (etažna lastnina), katastrska občina 2122 - Huje.

Opis objekta

Objekt, večstanovanjska stavba (stavba od 6 do 20 stanovanj), stoji v sklopu več stanovanjskih objektov. Ima štiri etaže - klet, pritličje, nadstropje in mansarda. Številka stavbe je 216 (katastrska občina 2122 - Huje). Pritličje, nadstropje in mansarda so namenjena stanovanjem, klet pa skupnim prostorom oziroma shrambam, katere pripadajo posameznim stanovanjem.

Objekt stoji na skupni površini zemljišča 4.202 m2. Objekt je bil zgrajen leta 1942. Leta 1998 se je obnovila streha in leta 2000 fasada. Osnovna konstrukcija objekta je iz opeke in armiranega betona. Komunikacija v objektu se vrši preko dvoramnih lesenih stopnic. Dvigala ni. Ostrešje je leseno, krito z opečno kritino. Fasada je ometana in barvana. Okna so večinoma iz PVC-ja, delno lesena.

Objekt je priključen na električno, vodovodno, kanalizacijsko, plinsko in telekomunikacijsko omrežje ter kabelsko TV. Ogrevanje je daljinsko - centralno, preko radiatorjev. Parkiranje za osebna vozila stanovalcev je urejeno, tako, da stanovalci parkirajo svoja vozila na parkirišču pred stavbo. Objekt je glede na starost, dobro vzdrževan.

Izklicna cena: 124.015,00 EUR

Javna dražba, bo v torek, dne 30.07.2013, ob 10.15 uri v sejni dvorani št. 14 na naslovu Mestna občina Kranj

 

Pošlji povpraševanje